| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 600 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: septembra 3, 2008, 6:52 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | 10 kým vieš snivať bude 1 Rytmus
10 Rytmusov bude 1 Scooter |
Nie nie... sory ale napísal si blbosť.. nemôže byť niečo väčší shit ako rytmus..
Prišli sme na koniec hodnotenia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1200
|
Zaslal: septembra 3, 2008, 8:11 pm Predmet: |
|
|
Prepáčte mi prosím moju "neznalosť súvislostí" z ktorej pramení táto detinská otázka: rytmus je ten rapper z kontrafaktu?
Ďakujem! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1754 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: septembra 3, 2008, 8:29 pm Predmet: |
|
|
EF: to je presne on ;) "to najhoršie čo doma máme"
fernetsrumom: tak potom Scooter je 0,9 Rytmusa, cize 9 kým vieš snívať :D |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: septembra 3, 2008, 8:31 pm Predmet: |
|
|
ešte to tu niekto lockne za rasové urážky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: septembra 3, 2008, 8:36 pm Predmet: |
|
|
| mne je úplne jedno kto je aká rasa, shit je proste shit :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
joe Usadlík

Založený: 20 Okt 2007 Príspevky: 217 Bydlisko: Skalité
|
Zaslal: septembra 3, 2008, 8:45 pm Predmet: |
|
|
nejde o to že je rom..alebo čo vlastne je..ale ide o to čo tvori...a bohužiaľ polovica slovenska mu to žerie aj s navijakom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: septembra 3, 2008, 8:49 pm Predmet: |
|
|
@ who is rytmus: Tak potom moment... Pravda je, že sa moc v slovenskom hip hope neorientujem, ale mám pocit, že ten človek má rytmus asi najviac zo všetkých raperov, čo som omylom počul či už počas návštevy reštauračných zariadení so spusteným musicboxom alebo kdekoľvek inde... Nebudem sa ako veľký fanúšik The Roots vyjadrovať k produkcii ako takej , ale ak sa budem koncentrovať iba na "sádzanie" (nie obsah!) jeho slovenských viet, majú v kontexte s hudbou v 90% prípadov čo som počul"správne" frázovanie a mám pocit (aj keď som ho v živote nestretol a nepočul naživo), že tu je kvantum iných, oveľa "polyrytmickejších" adeptov... Mal som pred asi rokom možnosť počuť pár trackov nejakej petržalskej formácie (meno som bohužiaľ zabudol), a to vám teda bola iná "jazdička"... (v negat. slova zmysle)..
Takže (osobne) by som rytmusa nezaraďoval na špicu rebríčka.... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: septembra 3, 2008, 8:55 pm Predmet: |
|
|
| No ak by si si vypočul pár jeho textov, do prvej trojky by si ho určite zaradil.. aspoň tak za 8 kým vieš snívať.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: septembra 3, 2008, 9:07 pm Predmet: |
|
|
Mňa tie "zásadné informácie" obsiahnuté v textoch slovenských ganstaraperov vôbec nezaujímajú... Zaujíma ma (keď už si to musím vypočuť), či to majú správne "posadené"... Slovenčina je v tomto slova zmysle najnevďačnejší jazyk... po japončine....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: septembra 3, 2008, 9:13 pm Predmet: |
|
|
| nech to má posadené ako chce...to je jeden obrovský pózer, ktorý si myslí, že je nejaký drsný gangsta z piešťanského ghetta..okrem toho tie texty sú katastrofa.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 665 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: septembra 3, 2008, 9:18 pm Predmet: |
|
|
| jaaaaaaaaaj chlapi to čo vy tu už riešite???...má to zmysel???? |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: septembra 3, 2008, 9:42 pm Predmet: |
|
|
2FF: že mu trošku závidíš.... čo? ... Všetci tí, ktorí sa pohybujú v showbiznise sú pózeri.... a nielen na Slovensku.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: septembra 3, 2008, 10:17 pm Predmet: |
|
|
| ja mu nemám čo závidieť, len som si potreboval vyliať zlosť, ktorá ma chytila už len pri spomienke jeho mena či prezývky či čo to je |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Šialenec

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 409 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: septembra 3, 2008, 10:27 pm Predmet: |
|
|
Možno je to najlepší slovenský rapper, možno je dobrý v tom čo robí, ale keď som ho videl minule v telke skoro ma porazilo keď som ho počul. Akým tónom, aké drísty a blbosti, aký on je šéf a neviem čo, dvomi slovami namyslený debil. Ani sa ďalej nerozhorčujem lebo by som toho zapísal . A ja mu môžem závidieť iba tak peniaze, ktorých ja bohužiaľ veľa nemám . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 389 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: septembra 3, 2008, 10:33 pm Predmet: |
|
|
| EF napísal: | Mňa tie "zásadné informácie" obsiahnuté v textoch slovenských ganstaraperov vôbec nezaujímajú... Zaujíma ma (keď už si to musím vypočuť), či to majú správne "posadené"... Slovenčina je v tomto slova zmysle najnevďačnejší jazyk... po japončine....  |
Presne tak, Rytmusovi to slape. Ovela lepsie ako takemu Miki Morovi, Zverinovi, Cistychov-ovi alebo H16 a aj jeho texty su obsahovo na vyssej urovni ako texty ostatneho slovenskeho hiphopu /teda z toho co poznam... musim si zohnat album Vec-a, lebo ten je uznavany ako krstny otec slovenskeho hiphopu a vraj je jeden z najlepsich/. A Rytmusovi este sluzi ku cti, ze na koncertoch mava zivych muzikantov, o.i. s nim hrali aj Valihora, Rozsa, Cekovsky...
2Kvasha: ten typ prezentacie, ktory Ta rozculuje ku gangstarapu jednoducho patri. |
|
| Návrat hore |
|
 |
gregg Prisťahovalec

Založený: 09 Jan 2008 Príspevky: 55 Bydlisko: spisska nova ves
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 2:38 am Predmet: |
|
|
Rytmus??? To radsej Magda Vyletelova!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: septembra 4, 2008, 7:19 am Predmet: |
|
|
| ..opticky určite.. :D :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

Založený: 13 Mar 2008 Príspevky: 213 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 7:26 am Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | ...a Rithumusovi este sluzi ku cti, ze na koncertoch mava zivych muzikantov, o.i. s nim hrali aj Valihora, Rozsa, Cekovsky... |
pokial viem tak ich mal snad len na kvase a aj to len preto, ze sa robil predkapelou cypress hill... |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: septembra 4, 2008, 8:26 am Predmet: |
|
|
| To je síce pravda, ale pokiaľ viem, nejaké koncerty pred tým s ním hrali chalani okolo M. Čekovského.. či to bolo turné, alebo "jednorázovka" netuším.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

Založený: 13 Mar 2008 Príspevky: 213 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 8:55 am Predmet: |
|
|
| EF napísal: | | To je síce pravda, ale pokiaľ viem, nejaké koncerty pred tým s ním hrali chalani okolo M. Čekovského.. či to bolo turné, alebo "jednorázovka" netuším.. |
mozne to jest...aj tak cirkus menom kontra(šľak)fakt si myslim je dost husta pretvarka...pochybujem, ze medzi priatelmi je taky supeg mega giga boss...a ked ano tak sa cudujem ludom co ho vydrzia...to je potom ich vada na krase  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|