Obsah fóra bubenici.com

To "naj" zo slovenskej popmusic
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 6:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
10 kým vieš snivať bude 1 Rytmus
10 Rytmusov bude 1 Scooter

Nie nie... sory ale napísal si blbosť.. nemôže byť niečo väčší shit ako rytmus..
Prišli sme na koniec hodnotenia icon_exclaim.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 8:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Prepáčte mi prosím moju "neznalosť súvislostí" z ktorej pramení táto detinská otázka: rytmus je ten rapper z kontrafaktu?
Ďakujem!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 8:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF: to je presne on ;) "to najhoršie čo doma máme"
fernetsrumom: tak potom Scooter je 0,9 Rytmusa, cize 9 kým vieš snívať :D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
fernetsrumom
Jazykový korektor

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 8:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ešte to tu niekto lockne za rasové urážky icon_biggrin.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 8:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mne je úplne jedno kto je aká rasa, shit je proste shit :D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
joe
Usadlík

Založený: 20 Okt 2007

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 8:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nejde o to že je rom..alebo čo vlastne je..ale ide o to čo tvori...a bohužiaľ polovica slovenska mu to žerie aj s navijakom icon_cry.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 8:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

@ who is rytmus: Tak potom moment... Pravda je, že sa moc v slovenskom hip hope neorientujem, ale mám pocit, že ten človek má rytmus asi najviac zo všetkých raperov, čo som omylom počul či už počas návštevy reštauračných zariadení so spusteným musicboxom alebo kdekoľvek inde... Nebudem sa ako veľký fanúšik The Roots vyjadrovať k produkcii ako takej , ale ak sa budem koncentrovať iba na "sádzanie" (nie obsah!) jeho slovenských viet, majú v kontexte s hudbou v 90% prípadov čo som počul"správne" frázovanie a mám pocit (aj keď som ho v živote nestretol a nepočul naživo), že tu je kvantum iných, oveľa "polyrytmickejších" adeptov... Mal som pred asi rokom možnosť počuť pár trackov nejakej petržalskej formácie (meno som bohužiaľ zabudol), a to vám teda bola iná "jazdička"... (v negat. slova zmysle)..
Takže (osobne) by som rytmusa nezaraďoval na špicu rebríčka....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
fernetsrumom
Jazykový korektor

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 8:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No ak by si si vypočul pár jeho textov, do prvej trojky by si ho určite zaradil.. aspoň tak za 8 kým vieš snívať..
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 9:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mňa tie "zásadné informácie" obsiahnuté v textoch slovenských ganstaraperov vôbec nezaujímajú... Zaujíma ma (keď už si to musím vypočuť), či to majú správne "posadené"... Slovenčina je v tomto slova zmysle najnevďačnejší jazyk... po japončine.... icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 9:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nech to má posadené ako chce...to je jeden obrovský pózer, ktorý si myslí, že je nejaký drsný gangsta z piešťanského ghetta..okrem toho tie texty sú katastrofa..
Návrat hore
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 9:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

jaaaaaaaaaj chlapi to čo vy tu už riešite???...má to zmysel????
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 9:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2FF: že mu trošku závidíš.... čo? icon_mrgreen.gif ... Všetci tí, ktorí sa pohybujú v showbiznise sú pózeri.... a nielen na Slovensku..... icon_lol.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 10:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja mu nemám čo závidieť, len som si potreboval vyliať zlosť, ktorá ma chytila už len pri spomienke jeho mena či prezývky či čo to je
Návrat hore
kvasha
Šialenec

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 10:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Možno je to najlepší slovenský rapper, možno je dobrý v tom čo robí, ale keď som ho videl minule v telke skoro ma porazilo keď som ho počul. Akým tónom, aké drísty a blbosti, aký on je šéf a neviem čo, dvomi slovami namyslený debil. Ani sa ďalej nerozhorčujem lebo by som toho zapísal icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif . A ja mu môžem závidieť iba tak peniaze, ktorých ja bohužiaľ veľa nemám icon_cry.gif icon_cry.gif .
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 10:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
Mňa tie "zásadné informácie" obsiahnuté v textoch slovenských ganstaraperov vôbec nezaujímajú... Zaujíma ma (keď už si to musím vypočuť), či to majú správne "posadené"... Slovenčina je v tomto slova zmysle najnevďačnejší jazyk... po japončine.... icon_cheesygrin.gif

Presne tak, Rytmusovi to slape. Ovela lepsie ako takemu Miki Morovi, Zverinovi, Cistychov-ovi alebo H16 a aj jeho texty su obsahovo na vyssej urovni ako texty ostatneho slovenskeho hiphopu /teda z toho co poznam... musim si zohnat album Vec-a, lebo ten je uznavany ako krstny otec slovenskeho hiphopu a vraj je jeden z najlepsich/. A Rytmusovi este sluzi ku cti, ze na koncertoch mava zivych muzikantov, o.i. s nim hrali aj Valihora, Rozsa, Cekovsky...

2Kvasha: ten typ prezentacie, ktory Ta rozculuje ku gangstarapu jednoducho patri.
Návrat hore
gregg
Prisťahovalec

Založený: 09 Jan 2008

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 2:38 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Rytmus??? icon_eek.gif To radsej Magda Vyletelova!!! icon_confused.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 7:19 am    Predmet: Odpovedať s citátom

..opticky určite.. :D :D
Návrat hore
satano
Usadlík

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 7:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
...a Rithumusovi este sluzi ku cti, ze na koncertoch mava zivych muzikantov, o.i. s nim hrali aj Valihora, Rozsa, Cekovsky...

pokial viem tak ich mal snad len na kvase a aj to len preto, ze sa robil predkapelou cypress hill...
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 8:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom

To je síce pravda, ale pokiaľ viem, nejaké koncerty pred tým s ním hrali chalani okolo M. Čekovského.. či to bolo turné, alebo "jednorázovka" netuším..
Návrat hore
satano
Usadlík

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 8:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
To je síce pravda, ale pokiaľ viem, nejaké koncerty pred tým s ním hrali chalani okolo M. Čekovského.. či to bolo turné, alebo "jednorázovka" netuším..

mozne to jest...aj tak cirkus menom kontra(šľak)fakt si myslim je dost husta pretvarka...pochybujem, ze medzi priatelmi je taky supeg mega giga boss...a ked ano tak sa cudujem ludom co ho vydrzia...to je potom ich vada na krase icon_lol.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 5 z 8

Prejdi na: