Obsah fóra bubenici.com

To "naj" zo slovenskej popmusic
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
atiles
Usadlík

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: septembra 2, 2008, 2:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Téma je o Desmode a ten mi až tak veľmi nevadí no nevyhľadávam ho. S Gladiátorom je to však oveľa horšie pred ním musím unikať, zatiaľ vcelku úspešne. Chválihodné ale je že nás už boyses z Alekšiniec a sony bmg neobšťastňujú novým CD každoročne.
Najviac mi ale vadila éra Barbarská,
icon_mrgreen.gif http://www.youtube.com/watch?v=LItZvWVAK_s&feature=related
kto ju zažil vie o čom píšem.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
saruman
Usadlík

Založený: 28 Mar 2006

PríspevokZaslal: septembra 2, 2008, 3:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

plne s týmto článkom súhlasím, a viem si predstaviť ten pocit toho autora, ako sa cítil ked to dostal na zo seba icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: septembra 2, 2008, 6:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

atiles napísal:
Téma je o Desmode a ten mi až tak veľmi nevadí no nevyhľadávam ho. S Gladiátorom je to však oveľa horšie pred ním musím unikať, zatiaľ vcelku úspešne. Chválihodné ale je že nás už boyses z Alekšiniec a sony bmg neobšťastňujú novým CD každoročne.

...no ano, az toto nahodou zhliadli nestastnici z ABBY, pocitam, ze toto by pre nich bol regulerny dovod prestat robit muziku...
...hovado jako MC Erik naslo premozitela az po prichode SHS, ked sa do eteru dostal Jozo Suchy & co., dovtedy si zil maestro popdancefloordiscorapper na piedestali bez konkurencie...jo a ta parochna mu pristane...
...Barbara vypada pre zmenu jako Morticia Adamsova v reklame na kozmodisk, asi ju pudrovali primalexom...tie saty s prednasitymi bradavkami su tiez cool, asi ich doporucim mojej susede, co ma uz 17 a furt je plocha jako kus preglejky...podmaz asi tiez robil nejaky genius a verim, ze mu z honorara zan vysla aspon jedna davka heraku...
...dobre, viem, som trapny, ale ako maly chalan som mal rad aj abbu a potom som sa cez nich dostal k ostatnej svedskej muzike, najprv hammerfall a potom in flames, soilwork atd icon_lol.gif
...mam rad melodicku muziku a tento paskvil je ukazka, ako melodicku pesnicku sprasit...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Malcolm
Psychopat

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: septembra 2, 2008, 6:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

atiles napísal:
chces ma zabit??s takymito vecami sa nesranduje icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vava
Nováčik

Založený: 14 Máj 2008

PríspevokZaslal: septembra 2, 2008, 7:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...tiez mam taky dojem z tejto diskusie, ze je fajn dostat to zo seba, ale.
aj kuchari & gurmani nadavaju na to, co vacsina ludi pojeda a my to mame (berte s rezervou) na haku mozno tak ako oni hudbu, a pre kazdeho je to jeho zmyslom zivota. my sa len chceme dobre nazrat, aby sme neboli hladni ked hrame (aj ked z utrpenia vychadza naj umenie icon_lol.gif ) a oni nechcu byt pri vareni po tichu...to len take zbezne podobenstvo
pocit b e z m o c n o s t i ma prepadol
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: septembra 2, 2008, 8:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja sa musim zoskupenia Maduar trochu zastat.

Ak vezmeme do uvahy, ze sme boli na Slovensku, kulturnej periferii a v roku 1994... Skratka ked som si tie podmazy vypocul na kvalitnej aparature, tak po zvukovej stranke to nie je ziaden shit. Je to velmi slusne spracovane, vela detailov... Vo svete tento zaner neznel ani o milimeter lepsie, mozno nejake alternativnejsie, ale to uz nebol komercny uspech... a rozne chorobne odnoze ako napr. Scooter stale vo velkom frcia do dnes. V tom roku, v ramci toho zanru, to malo uroven. Aj klipy, aj podmazy. Samozrejme takuto hudbu vystat nemozem a taketo zanre mi sposobuju zaludocne potiaze rovnako ako Vam, ale kapelky o ktorych sa tu pojednava su v mojom ponimani na tom horsie ako Maduar, pretoze oni nemozu hrat ligu ani v ramci svojho okresu vo svojom zanri. Nevraviac o tom, ze na Slovensku dovtedy nic take nebolo. Oni to u nas rozbehli, az potom sa ludia zacali viac zaujimat intenzivnejsie o software na vyrobu elektronickej hudby a Maduar zapadol prachom. Treba to brat ako kratkodobu modnu vlnu, v ramci ktorej bol Maduar aspon aky taky dostojny zastupca, co sa o Desmode a No name urcite povedat neda. A ked si vypocujem roznych mladych autorov, co produkuju kadejaky trance a neviem co vsetko a vydavaju to po internete a casto aj na cd, tak to vacsinou nie je ani o krok dalej. Viem, nakydat sa da na nich strasne jednoducho, ale treba si to zobrat vseobecnejsie.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: septembra 2, 2008, 9:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak pozor pozor..shit zostáva shitom nech je akýkoľvek rok a nech je to akokoľvek priekopnícky shit
pre mňa určite Desmod>>>>>>>>>>>>>Maduar
Návrat hore
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: septembra 2, 2008, 9:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Pri posudzovani kvality treba jednoznacne brat do uvahy datum vyroby a to pri vsetkom co sa konzumuje. Ci hudba, ci potraviny.
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: septembra 2, 2008, 9:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak už sú aj na myspace-i..... neviem či je to programátorov zámer, alebo neznalosť robenia odsekov ( <p>,</p> .. a to som len blbý bubeník), ale všimnite si v odseku band members "aranžovanie" fotiek a textu... Tým, že okrem speváka nikoho nepoznám, neviem ku ktorému menu aká fotka patrí... icon_mrgreen.gif ... ak je to zámer, tak fakt vyšiel...
(myspace.com/desmod - linku sem dávať naozaj nebudem icon_mrgreen.gif )
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
atiles
Usadlík

PríspevokZaslal: septembra 2, 2008, 11:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dušan, kvalitná hudba je nadčasová, to predsa nebudeme riešiť. Maduar v tom čase trochu napodobňoval svetový trend densflóru /v r. 92 boli ešte metalisti/. Ja som skôr myslel na duo mc erik a barbara ktorý sprznili vkus slovenského poslucháča a ich napodobňovateľov.
Návrat hore
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 12:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Samozrejme viem, ze dobra hudba je nadcasova, ale o dobrej hudbe rec nebola icon_cheesygrin.gif . Jasne. Az neskor som si vsimol, ze to je vlastne Mc Erik a Barbara... to sa na prvy pohlad javi to iste icon_cheesygrin.gif takze ospravedlnujem sa za omyl. O zoskupeni Mc Erik a Barbara mam omnoho negativnejsiu mienku.
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 12:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom

myslím, že až taký veľký rozdiel v tom nie je
btw filozofická otázka: dá sa nejak zmerať shitnosť shitu? prípadne porovnať shitnosti 2 shitov? icon_idea.gif
Návrat hore
gregg
Prisťahovalec

Založený: 09 Jan 2008

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 2:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Ked uz rozoberame desmod ako hodnotite bubenika? Ja som ich v zivote nevidel nazivo. Skorec je tiez sq dvojkar takze sonor club.
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 2:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak dnes desmoďáci napadli aj mňa..a bolo to tým zákernejšie, že to bolo ráno, bol som nevyspaný a nepripravený na desmod icon_lol.gif
Návrat hore
atiles
Usadlík

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 3:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
btw filozofická otázka: dá sa nejak zmerať shitnosť shitu? prípadne porovnať shitnosti 2 shitov? icon_idea.gif

Navrhujem týmto základné jednotky shitu:
základná jednotka pre shit je 1 desmod
10 desmodov je 1 gladiátor
10 gladiátorov je jeden mc erik a barbara
Návrat hore
Jacob
Nováčik

Založený: 24 Aug 2008

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 4:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

atiles napísal:

icon_lol.gif icon_lol.gif rofl, tak to je dobre :D

reakcia na prispevok vyssie: skorec sa mi zda ako celkom slusny bubenik <podla tych par krat co som ho videl hrat>, ale nieco mi na nom nehra...je akysi prepnuty, alebo ja neviem...
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 4:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...jano sa mi z desmodu lubi najviac:D:D:Dtrocha moc saskuje, ale tak trinastkam asi inak nedokazes, ze si dobry bubenik icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 4:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

atiles napísal:
Foo Fighter napísal:

icon_lol.gif icon_lol.gif tak to asi navrhnem v škole nech to používame na fyzike icon_mrgreen.gif
Návrat hore
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 6:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

atiles napísal:
Foo Fighter napísal:

No a 10 mc erik a barbara bude 1 "kým vieš snívať" icon_biggrin.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: septembra 3, 2008, 6:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

10 kým vieš snivať bude 1 Rytmus
10 Rytmusov bude 1 Scooter
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 4 z 8

Prejdi na: