| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 950 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 9:00 pm Predmet: |
|
|
| informácia nehovorím že cenná ani dôležitá,len pre tých čo nepozerajú z osobných dôvodov televíziu,ide pokračovanie serialu ordinácia v ružovej záhrade mimochodom sa strhla reklama,prominenti,smotánka,na streche,pod strechou,vyčačkané pi..če a žraloci na svojích fárach na objednávku,a na záver perla reklama na pr****né skorumpované radio propagujúce príjemné melódie,odbočil som,za naj slovenskej pop musik považujem hudbu lasicu,filipa,satinského,má to cit dušu fazónu charizmu,zdenka zadná o týchto atributoch môže len snívať,samozrejme tých velikánov je rozhodne viac... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ricardo447 Usadlík

Založený: 10 Nov 2007 Príspevky: 123 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 9:10 pm Predmet: |
|
|
| fernetsrumom napísal: | | ricardo447 napísal: | | inak je podla mna naj suprovejsia kapela Horkyze Slize:-D to myslim tiez vazne lebo si nic nenahovaraju a sami hovoria ze aj tak dokazu zahrat iba 4 akordy....:-D |
nie 4 ale 3  |
sry tak som ich trochu prechvalil:-D....... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Psychopat

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 527 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 9:12 pm Predmet: |
|
|
horkyze osobne zaradujem niekde uplne inde neviem kto im robi texty ale uznajte !?! ja ich mam rad hadam ako jedinych |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1754 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 9:44 pm Predmet: |
|
|
tak ale slíže nie sú pop music ;) slíže sú fajn :) v apríli som bol na ich koncerte
| citácia: | | za naj slovenskej pop musik považujem hudbu lasicu,filipa,satinského |
tak s tým by som v podstate asi aj súhlasil..aj keď som toho veľa nepočul, ale má to rozhodne úroveň |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 202 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: septembra 5, 2008, 8:40 am Predmet: |
|
|
| Malcolm napísal: | horkyze osobne zaradujem niekde uplne inde neviem kto im robi texty ale uznajte !?! ja ich mam rad hadam ako jedinych |
Texty myslim pise Kuko vacsinou |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 389 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: septembra 5, 2008, 9:34 am Predmet: |
|
|
| EF napísal: |
Čo sa týka "zvýšenia umeleckej hodnoty" spôsobenej najatím dobrých (drahých) muzikantov, tu si dovolím nesúhlasiť. Umelecká hodnota sa nemeria presnosťou bubeníka, ani rýchlosťou gitaristu. To je len "remeselná" stránka veci. "Hodnota" je skrytá vo výpovedi a emóciách kt. Vám tá hudba (ne)spôsobuje.. | Ja som mal na mysli to, ze ked su pod Rytmusovym davanim, ktore za normalnych okolnosti nie je pre mna vyraznym zazitkom, zive tucne slapavo zahrate groovy, tie groovy pre mna mozu byt zazitkom a maju pre mna vyssiu umelecku hodnotu, ako loopy, ktore pusta daky priemerny DJ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1200
|
Zaslal: septembra 5, 2008, 10:02 am Predmet: |
|
|
| .... iste... tomu rozumiem...... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: septembra 5, 2008, 2:20 pm Predmet: |
|
|
| no tak to každopádne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dänillo Usadlík

Založený: 05 Feb 2008 Príspevky: 135 Bydlisko: Martin (konkrétne diera menom Valča)
|
Zaslal: septembra 5, 2008, 4:08 pm Predmet: |
|
|
teraz by ste ma za môj názor podaktorí asi zabili......ale nemôžem s tím úplne súhlasiť....že horkýže vôbec nepatria do pop...atd.........určite každí vie že aj ich dosť bolo počuť z komerčných rádii a tiež ich všade tisli..ako teraz IMT , desmod..atd..................zasa druha vec je že teraz v súčastnosti už na nich názor prakticky nemám....bo ich nepočúvam a nejak sa o nich už nezaujímam...takže neviem ako sa ďalej vyvíjali....to znamená že nejdem hodnotiť................... a čo sa tíka predošlých tém.................tak moj názor je taký...že ľutujem podaktorých bubeníkov že sú v takej pop-kapele akej sú..........ale čo už...keď musíš tak musíš........
ps: musíš hrať to čo ľudia chcú a na čo sú zvyknutý..a nie to čo ty chceš(pravda 80percent-netreba brať úplne vážne)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jacob Nováčik

Založený: 24 Aug 2008 Príspevky: 44 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: septembra 5, 2008, 10:57 pm Predmet: |
|
|
| danillo, velku pravdu si povedal...aj o tych slizoch aj o tom hrani...hras to co ludia chcu...to co chces ty hras akurat doma.. slize su vsak pre mna dobre akurat ked som strasne najebyn...cize teraz |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 906 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: septembra 5, 2008, 11:18 pm Predmet: |
|
|
moj zivot teda stratil prave zmysel.
hadzem slucku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: septembra 6, 2008, 12:22 am Predmet: |
|
|
| Jacob napísal: | | ked som strasne najebyn...cize teraz |
tak to vyšlo
dušan: čo? prečo? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jacob Nováčik

|
Zaslal: septembra 6, 2008, 1:21 pm Predmet: |
|
|
:D ospravedlňujem sa, som bol trochu v nalade...možno trochu viac a vtedy sa nedokážem zdržať komentáru :D sme s chalanmi pili 14° pivo cez slamku... po piatom som to rašej vzdal
@dusan: ale kvoli tomu si nehadz slucku, ved o tom je cely zivot...skaceme ako iny pisakaju :) a preto ma najviac teší, ked pridem domov a robím si čo chcem, v mojom svete kde ma nikto nemá možnosť obmedziť... no a v škole si to treba vynahradzovať vlastnou hudbou a peknými priateľkami  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: septembra 6, 2008, 1:51 pm Predmet: |
|
|
inak s tými slížami by som nesúhlasil..oni majú od popu dosť ďaleko si myslím..a to že ich hrávali v komerčných rádiách nič neznamená, keďže nothing else matters sa hrá v každom slovenskom rádiu aspoň 3x..a metallica sa mi nezdá moc popovo orientovaná  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ricardo447 Usadlík

|
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 906 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: septembra 6, 2008, 8:33 pm Predmet: |
|
|
do p***
ja som na to klikol!!!
to Jacob: no, ja som dost vynimka v tomto. nikdy som netancoval ako mi niekto piskal. uz som kvoli tomu parkrat padol riadne na hubu, ale v konecnom dosledku sa mi to zatial vyplaca. samozrejme, este nejaky ten pad na hubu urcite ocakavam.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jacob Nováčik

|
Zaslal: septembra 6, 2008, 10:09 pm Predmet: |
|
|
| 2duso: no ano to som chcel napisat... ale nejak nevydalo: mozes ist proti prudu ale budu do teba narazat, alebo mozes ist s davom abudes to mat lahsie...ja nerobim ani jedno ani druhe,snazim sa to nejak zdravo kombinovat :) takym vlastnym sposobom aby bol vlk syty a aj moje vrecka plne |
|
| Návrat hore |
|
 |
ricardo447 Usadlík

|
Zaslal: septembra 9, 2008, 9:37 am Predmet: |
|
|
clovece ja som nikdy Elan alebo Desmod nepocuval No Name absolutne az teraz zistujuem o co som ,,prisiel´´...neviem ako to moze niekoho bavit to sa neda ani z nicim porovnat. Mam pocit ako by boli vsetky pesnicky na jedno kopyto roztahane a stale to iste od zaciatku do kona
nieco ako u vas oblubene Par dni od Desmodu(tak mozno trochu krivdim predsa len bubenik prestane po pol pesnicke hrat na rafiku a hra normalne)....dufam ze sa to zlepsi lebo budem odkazany na kvalitnejsiu zahranicnu hudbu:-D
ina co sa tyka tych radii tak pocuvam tak dedinsky rozhlas, to preto ze ho nemozem vypnut (skusal som do toho repraku kopat loptu ale nejako nevydalo a to ho mame skoro v zahradke) a napriklad unas to je este horsie.....To v kuse ide Dalmatin a este dve take totaleve sracky od Jadranky ale to su uplne vypekacky to zatvaram okna po dome ked to pustia...... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
|
| Návrat hore |
|
 |
IVIK180 Prisťahovalec