| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 950 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 8:57 am Predmet: |
|
|
| satano napísal: | | Dzaaro napísal: | | ...a Rithumusovi este sluzi ku cti, ze na koncertoch mava zivych muzikantov, o.i. s nim hrali aj Valihora, Rozsa, Cekovsky... |
pokial viem tak ich mal snad len na kvase a aj to len preto, ze sa robil predkapelou cypress hill... | určiťe nehrali s riťmusom s presvedčenia ale za prachy to je údel professionálov... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 389 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 10:23 am Predmet: |
|
|
2Satano: Cekovsky a jeho chalani s Kontrafaktom odohrali cele turne, a z koncertu v Babylone tusim vyslo aj DVD. 2Animal: mne je jedno, ci to robili pre prachy, alebo z presvedcenia, ide o to, ze akonahle s nim hraju zivi muzikanti a este k tomu muzikanti takeho kalibru, umelecka hodnota jeho vystupeni sa automaticky zvysi. A okrem toho tymito pocinmi tiez vynika v ramci slovenskej hiphop sceny, that´s all.
| satano napísal: |
mozne to jest...aj tak cirkus menom kontra(šľak)fakt si myslim je dost husta pretvarka... |
Ozzy doma tiez nezere netopierie hlavy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

Založený: 13 Mar 2008 Príspevky: 213 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 10:46 am Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | ...Ozzy doma tiez nezere netopierie hlavy... |
ooo skoda...si mi pokazil iluzie...no co musim si najst ineho drsnaka... |
|
| Návrat hore |
|
 |
IVIK180 Prisťahovalec

Založený: 21 Nov 2007 Príspevky: 84 Bydlisko: Beluša
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 11:57 am Predmet: |
|
|
| sakr tato tema uz ma nebaví neviem ako vas, je to uz nuda. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: septembra 4, 2008, 2:17 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | 2Satano: Cekovsky a jeho chalani s Kontrafaktom odohrali cele turne, a z koncertu v Babylone tusim vyslo aj DVD. 2Animal: mne je jedno, ci to robili pre prachy, alebo z presvedcenia, ide o to, ze akonahle s nim hraju zivi muzikanti a este k tomu muzikanti takeho kalibru, umelecka hodnota jeho vystupeni sa automaticky zvysi. A okrem toho tymito pocinmi tiez vynika v ramci slovenskej hiphop sceny, that´s all.
| satano napísal: |
mozne to jest...aj tak cirkus menom kontra(šľak)fakt si myslim je dost husta pretvarka... |
Ozzy doma tiez nezere netopierie hlavy... | mňe takáto umelecká hodnota nič nhovorí,bohužiaľ je to skoro ako barové hranie samozrejme ako pišeš pod zárukou vysokého kalibru....to vše... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jacob Nováčik

Založený: 24 Aug 2008 Príspevky: 44 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 2:19 pm Predmet: |
|
|
takt o necitaj :D
kto je trosku zainteresovany tak vie, ze rytmusa vyhodili zo "zvukou ulice" pretoze bol slaby.. takze rytmus je vyhode 0 , ktora hra pop rap alebo ako by som to nazval :D podla mna je hip hop o niecom inom ako o zamestnavani 13 rocnych dievcat furou nadavok a sprostych slov :D
ak so mnou niekto nesuhlasi, ospravedlnujem sa... nakolko somnikdy nedokazal nic viac v hudbe ako on nemam do toho co kecat  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: septembra 4, 2008, 2:34 pm Predmet: |
|
|
| Jacob napísal: | takt o necitaj :D
kto je trosku zainteresovany tak vie, ze rytmusa vyhodili zo "zvukou ulice" pretoze bol slaby.. takze rytmus je vyhode 0 , ktora hra pop rap alebo ako by som to nazval :D podla mna je hip hop o niecom inom ako o zamestnavani 13 rocnych dievcat furou nadavok a sprostych slov :D
ak so mnou niekto nesuhlasi, ospravedlnujem sa... nakolko somnikdy nedokazal nic viac v hudbe ako on nemam do toho co kecat  | toto bez komentára, záverečné ustanovenie je znepokojujuce.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Šialenec

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 409 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 5:06 pm Predmet: |
|
|
| Ale on teoreticky v hudbe nič nedokázal, pretože hip-hop hudba nie je. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 906 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 5:12 pm Predmet: |
|
|
Kamarat, radsej si zahryznem do jazyka. Ja viem, ze podla vacsiny ludi je hudba len to, kde su bicie, gitara akordy atd. atd. ale to je miniaturny vysek hudobneho spektra.
Na rytmusa ma asi takyto nazor: Vulgarny hulvat. Mal som cest vzhliadnut jedno jeho vystupenie a bol to pre mna kulturny sok. Ale aspon viem o co sa jedna.
Co sa tyka Slovenskych raperov, vsetko je to na jedno kopyto. Rytmus, intonacia... vsetci su ako klony jeden druheho. Z tych Slovenskych raperov ktorych poznam sa mi ako jediny ako tak pozdava Peťo Tázok. Asi ho nepoznate. Je uplne iny ako vsetci vulgarni hulvati, ktorych nasa kulturna spolocnost podporuje... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 600 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 5:48 pm Predmet: |
|
|
Mne sa zo slovenských páči akurát RNB soul ( myslím tú pesničku )
Inak navrhujem premenovanie témy na "KVALITA" SLOVENSKEJ POPULÁRNEJ SCÉNY alebo tak nejak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Šialenec

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 276 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 6:40 pm Predmet: |
|
|
nejde o to ze hudba su len zive nastroje, to kto si mysli tak je kustok obmedzeny, sak aj elektronicka hudba je hudba a niekedy fakt dobra no hip-hop naozaj nenazyvam hudbou lebo ma jeden zasadny problem, nema ani len naznak melodie a o hviezdoslavov kubin allstars nehovoriac
...lebo to keby som s niekym viedol dialog alebo aj monolog na niekoho a klepkam si popri tom rucickami daky rytmus tak hla a robim hudbu a to sa mi dako nevidi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1754 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 6:44 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | akonahle s nim hraju zivi muzikanti a este k tomu muzikanti takeho kalibru, umelecka hodnota jeho vystupeni sa automaticky zvysi |
kebyže ja spievam a zrazu so mnou na koncerte budú hrať čekovský a valihora, tiež sa umelecka hodnota mojich vystúpení zvýši  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: septembra 4, 2008, 6:46 pm Predmet: |
|
|
Ach bozemoj panemoj...
Co sa vsetko clovek nedocita!
ved to je vrchol  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: septembra 4, 2008, 7:00 pm Predmet: |
|
|
| a nemám pravdu? myslím, že keď s tebou hrajú takí muzikanti, tak sa logicky musí umelecká hodnota tvojho vystúpenia brutálne zvýšiť, nech si akokoľvek zlý |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: septembra 4, 2008, 7:15 pm Predmet: |
|
|
| Prepac, ja som narazal na Pythonov prispevok, az potom sa tam objavil Tvoj. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: septembra 4, 2008, 8:06 pm Predmet: |
|
|
| aha, čiže nedorozumenie, ja som, pre zmenu, nevidel Pythonov príspevok :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1200
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 8:16 pm Predmet: |
|
|
2python a kvasha: nieje hiphop ako hiphop, a hlavne, ten slovenský neberte ako referenciu... Na svete je kopa hiphopu, ktorý nieje založený na pokradnutých lickoch a jednoakordových "harmóniách"..
Čo sa týka "zvýšenia umeleckej hodnoty" spôsobenej najatím dobrých (drahých) muzikantov, tu si dovolím nesúhlasiť. Umelecká hodnota sa nemeria presnosťou bubeníka, ani rýchlosťou gitaristu. To je len "remeselná" stránka veci. "Hodnota" je skrytá vo výpovedi a emóciách kt. Vám tá hudba (ne)spôsobuje.. Príklad: pre mňa je Beatles totálne nezaujímavá, šmatľavá kapela s infantilnými melódiami. (rozumej, nič to so mnou "nerobí", viac-menej ma tá hudba rozčuĺuje). Na svete je 90% ľudí, ktorí by ma boli schopní za tento môj názor ukrižovať.. :D..
..boli chalani z Beatles inštrumentalistickí virtuózi? Nikto z nich! Napriek tomu je to modla, kt. ovplyvnila muzikantsky celú generáciu! Z toho vyplýva, že je jedno koľko zahráš paradidlov a ako vysoko zaspieva spevák. Hudba je vec pocitu, nie remeselnej zručnosti.. Tá slúži len ako "vyjadrovací prostriedok".. ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jacob Nováčik

Založený: 24 Aug 2008 Príspevky: 44 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 8:39 pm Predmet: |
|
|
@EF plne súhlasím,... nie je hip hop ako hip hop...ukradnut nejaky podmazik a za 5 minut natliachat text, potom nahrat seba ako davam a stlacit tlacidlo synchronize a past to track a je hotovo... to viem aj ja...ale su ludia ktory robia rap s "citom" (?) a to je uz o inom...
mimochodom, nesúhlasím s tým, že HH nie je hudba... to isté môže povedať folklóristi o rocku alebo čomkoľvek inom,že tam len zbesnene trieskajú do bicich a trápia gitary... dúfam , že sa chápeme ako to myslím  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ricardo447 Usadlík

Založený: 10 Nov 2007 Príspevky: 123 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 8:40 pm Predmet: |
|
|
| konecne nejaky dobry clanok.......a zdedil som asi vsetky albumy No Name a Elan ktore existuju...nechce niekto kupit?:-D ale to myslim vazne......a inak je podla mna naj suprovejsia kapela Horkyze Slize:-D to myslim tiez vazne lebo si nic nenahovaraju a sami hovoria ze aj tak dokazu zahrat iba 4 akordy....:-D |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 600 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: septembra 4, 2008, 9:00 pm Predmet: |
|
|
| ricardo447 napísal: | | inak je podla mna naj suprovejsia kapela Horkyze Slize:-D to myslim tiez vazne lebo si nic nenahovaraju a sami hovoria ze aj tak dokazu zahrat iba 4 akordy....:-D |
nie 4 ale 3  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|