Obsah fóra bubenici.com

To "naj" zo slovenskej popmusic
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 8:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom

satano napísal:
Dzaaro napísal:
...a Rithumusovi este sluzi ku cti, ze na koncertoch mava zivych muzikantov, o.i. s nim hrali aj Valihora, Rozsa, Cekovsky...

pokial viem tak ich mal snad len na kvase a aj to len preto, ze sa robil predkapelou cypress hill...
určiťe nehrali s riťmusom s presvedčenia ale za prachy icon_neutral.gif to je údel professionálov...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 10:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom

2Satano: Cekovsky a jeho chalani s Kontrafaktom odohrali cele turne, a z koncertu v Babylone tusim vyslo aj DVD. 2Animal: mne je jedno, ci to robili pre prachy, alebo z presvedcenia, ide o to, ze akonahle s nim hraju zivi muzikanti a este k tomu muzikanti takeho kalibru, umelecka hodnota jeho vystupeni sa automaticky zvysi. A okrem toho tymito pocinmi tiez vynika v ramci slovenskej hiphop sceny, that´s all.

satano napísal:

mozne to jest...aj tak cirkus menom kontra(šľak)fakt si myslim je dost husta pretvarka...

Ozzy doma tiez nezere netopierie hlavy...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
satano
Usadlík

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 10:46 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
...Ozzy doma tiez nezere netopierie hlavy...

ooo skoda...si mi pokazil iluzie...no co musim si najst ineho drsnaka...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
IVIK180
Prisťahovalec

Založený: 21 Nov 2007

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 11:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom

sakr tato tema uz ma nebaví neviem ako vas, je to uz nuda.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 2:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
2Satano: Cekovsky a jeho chalani s Kontrafaktom odohrali cele turne, a z koncertu v Babylone tusim vyslo aj DVD. 2Animal: mne je jedno, ci to robili pre prachy, alebo z presvedcenia, ide o to, ze akonahle s nim hraju zivi muzikanti a este k tomu muzikanti takeho kalibru, umelecka hodnota jeho vystupeni sa automaticky zvysi. A okrem toho tymito pocinmi tiez vynika v ramci slovenskej hiphop sceny, that´s all.

satano napísal:

mozne to jest...aj tak cirkus menom kontra(šľak)fakt si myslim je dost husta pretvarka...

Ozzy doma tiez nezere netopierie hlavy...
mňe takáto umelecká hodnota nič nhovorí,bohužiaľ je to skoro ako barové hranie samozrejme ako pišeš pod zárukou vysokého kalibru....to vše...
Návrat hore
Jacob
Nováčik

Založený: 24 Aug 2008

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 2:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

takt o necitaj :D

kto je trosku zainteresovany tak vie, ze rytmusa vyhodili zo "zvukou ulice" pretoze bol slaby.. takze rytmus je vyhode 0 , ktora hra pop rap alebo ako by som to nazval :D podla mna je hip hop o niecom inom ako o zamestnavani 13 rocnych dievcat furou nadavok a sprostych slov :D
ak so mnou niekto nesuhlasi, ospravedlnujem sa... nakolko somnikdy nedokazal nic viac v hudbe ako on nemam do toho co kecat fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 2:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jacob napísal:
takt o necitaj :D

kto je trosku zainteresovany tak vie, ze rytmusa vyhodili zo "zvukou ulice" pretoze bol slaby.. takze rytmus je vyhode 0 , ktora hra pop rap alebo ako by som to nazval :D podla mna je hip hop o niecom inom ako o zamestnavani 13 rocnych dievcat furou nadavok a sprostych slov :D
ak so mnou niekto nesuhlasi, ospravedlnujem sa... nakolko somnikdy nedokazal nic viac v hudbe ako on nemam do toho co kecat fi_lone_ranger.gif
toto bez komentára, záverečné ustanovenie je znepokojujuce..
Návrat hore
kvasha
Šialenec

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 5:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ale on teoreticky v hudbe nič nedokázal, pretože hip-hop hudba nie je.
Návrat hore
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 5:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_arrowu.gif Kamarat, radsej si zahryznem do jazyka. Ja viem, ze podla vacsiny ludi je hudba len to, kde su bicie, gitara akordy atd. atd. ale to je miniaturny vysek hudobneho spektra.

Na rytmusa ma asi takyto nazor: Vulgarny hulvat. Mal som cest vzhliadnut jedno jeho vystupenie a bol to pre mna kulturny sok. Ale aspon viem o co sa jedna.

Co sa tyka Slovenskych raperov, vsetko je to na jedno kopyto. Rytmus, intonacia... vsetci su ako klony jeden druheho. Z tych Slovenskych raperov ktorych poznam sa mi ako jediny ako tak pozdava Peťo Tázok. Asi ho nepoznate. Je uplne iny ako vsetci vulgarni hulvati, ktorych nasa kulturna spolocnost podporuje...
Návrat hore
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 5:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mne sa zo slovenských páči akurát RNB soul ( myslím tú pesničku icon_cheesygrin.gif )

Inak navrhujem premenovanie témy na "KVALITA" SLOVENSKEJ POPULÁRNEJ SCÉNY alebo tak nejak icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Python
Šialenec

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 6:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nejde o to ze hudba su len zive nastroje, to kto si mysli tak je kustok obmedzeny, sak aj elektronicka hudba je hudba a niekedy fakt dobra no hip-hop naozaj nenazyvam hudbou lebo ma jeden zasadny problem, nema ani len naznak melodie a o hviezdoslavov kubin allstars nehovoriac
...lebo to keby som s niekym viedol dialog alebo aj monolog na niekoho a klepkam si popri tom rucickami daky rytmus tak hla a robim hudbu a to sa mi dako nevidi icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 6:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
akonahle s nim hraju zivi muzikanti a este k tomu muzikanti takeho kalibru, umelecka hodnota jeho vystupeni sa automaticky zvysi

kebyže ja spievam a zrazu so mnou na koncerte budú hrať čekovský a valihora, tiež sa umelecka hodnota mojich vystúpení zvýši icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 6:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ach bozemoj panemoj...

Co sa vsetko clovek nedocita!

ved to je vrchol icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 7:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

a nemám pravdu? myslím, že keď s tebou hrajú takí muzikanti, tak sa logicky musí umelecká hodnota tvojho vystúpenia brutálne zvýšiť, nech si akokoľvek zlý
Návrat hore
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 7:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Prepac, ja som narazal na Pythonov prispevok, az potom sa tam objavil Tvoj.
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 8:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

aha, čiže nedorozumenie, ja som, pre zmenu, nevidel Pythonov príspevok :)
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 8:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2python a kvasha: nieje hiphop ako hiphop, a hlavne, ten slovenský neberte ako referenciu... Na svete je kopa hiphopu, ktorý nieje založený na pokradnutých lickoch a jednoakordových "harmóniách"..
Čo sa týka "zvýšenia umeleckej hodnoty" spôsobenej najatím dobrých (drahých) muzikantov, tu si dovolím nesúhlasiť. Umelecká hodnota sa nemeria presnosťou bubeníka, ani rýchlosťou gitaristu. To je len "remeselná" stránka veci. "Hodnota" je skrytá vo výpovedi a emóciách kt. Vám tá hudba (ne)spôsobuje.. Príklad: pre mňa je Beatles totálne nezaujímavá, šmatľavá kapela s infantilnými melódiami. (rozumej, nič to so mnou "nerobí", viac-menej ma tá hudba rozčuĺuje). Na svete je 90% ľudí, ktorí by ma boli schopní za tento môj názor ukrižovať.. :D..
..boli chalani z Beatles inštrumentalistickí virtuózi? Nikto z nich! Napriek tomu je to modla, kt. ovplyvnila muzikantsky celú generáciu! Z toho vyplýva, že je jedno koľko zahráš paradidlov a ako vysoko zaspieva spevák. Hudba je vec pocitu, nie remeselnej zručnosti.. Tá slúži len ako "vyjadrovací prostriedok".. ;)
Návrat hore
Jacob
Nováčik

Založený: 24 Aug 2008

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 8:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

@EF plne súhlasím,... nie je hip hop ako hip hop...ukradnut nejaky podmazik a za 5 minut natliachat text, potom nahrat seba ako davam a stlacit tlacidlo synchronize a past to track a je hotovo... to viem aj ja...ale su ludia ktory robia rap s "citom" (?) a to je uz o inom...
mimochodom, nesúhlasím s tým, že HH nie je hudba... to isté môže povedať folklóristi o rocku alebo čomkoľvek inom,že tam len zbesnene trieskajú do bicich a trápia gitary... dúfam , že sa chápeme ako to myslím icon_biggrin.gif
Návrat hore
ricardo447
Usadlík

Založený: 10 Nov 2007

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 8:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

konecne nejaky dobry clanok.......a zdedil som asi vsetky albumy No Name a Elan ktore existuju...nechce niekto kupit?:-D ale to myslim vazne......a inak je podla mna naj suprovejsia kapela Horkyze Slize:-D to myslim tiez vazne lebo si nic nenahovaraju a sami hovoria ze aj tak dokazu zahrat iba 4 akordy....:-D
Návrat hore
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: septembra 4, 2008, 9:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ricardo447 napísal:
inak je podla mna naj suprovejsia kapela Horkyze Slize:-D to myslim tiez vazne lebo si nic nenahovaraju a sami hovoria ze aj tak dokazu zahrat iba 4 akordy....:-D

nie 4 ale 3 icon_cool.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Offtopic / chat Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 6 z 8

Prejdi na: