Obsah fóra bubenici.com

Admin: Diskusia o bubenici.com - novinky, zlepšenia, ...
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> členovia - adminovi
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
vava
Nováčik

Založený: 14 Máj 2008

PríspevokZaslal: septembra 1, 2008, 8:27 pm    Predmet: NÁPAD Odpovedať s citátom

Napadlo ma, ako by sa dalo vyhnúť zakladaniu nových tém, do ktorých sa prispieva tak pol hodiny, potom sa na ne zabudne - väčšinou je to len krátka otázka a odpoveď, prípadne odkaz na podobnú tému.
----------
Možno by sa zišla otvorená téma - netéma, zobrazená na hlavnej strane, v ktorej by sa príspevky automaticky mazali po určitom čase/počte príspevkov. Každý by sa mohol spýtať, na čo by chcel a ak je práve prítomný niekto kto vie odpoveď, napíše, poprípade sa o tom pobavia atď. Žiadne zbytočné minitémy a neaktuálne príspevky automaticky vymazané.
----------
Určite je to len nápad, na ktorom je čo vylepšovať a kritizovať (neviem, či to programátor vie zrealizovať), ale myslím, že sa niečo také zíde.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: septembra 1, 2008, 8:38 pm    Predmet: Re: NÁPAD Odpovedať s citátom

vava napísal:

Možno by sa zišla otvorená téma - netéma, zobrazená na hlavnej strane, v ktorej by sa príspevky automaticky mazali po určitom čase/počte príspevkov. Každý by sa mohol spýtať, na čo by chcel a ak je práve prítomný niekto kto vie odpoveď, napíše, poprípade sa o tom pobavia atď. Žiadne zbytočné minitémy a neaktuálne príspevky automaticky vymazané.

Myslíš niečo ako chat ?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vava
Nováčik

Založený: 14 Máj 2008

PríspevokZaslal: septembra 1, 2008, 8:54 pm    Predmet: chata? Odpovedať s citátom

tak nejak, proste offtopic, ale bez miliónu neaktuálnych minitém - NÁHRADA za ne
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
mysho
Admin

Založený: 03 Máj 2006

PríspevokZaslal: septembra 10, 2008, 3:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ďiki za napad :)

už som pozeral nejaké riešenie (nechcem tam dať zase chat cez blueboard :) )

Určite toto zaradíme na stránku. ďik ;)

mysho
Návrat hore
atiles
Usadlík

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: septembra 11, 2008, 10:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

V mozille nejdú písať príspevky vyhodí len tabku s prihlásením a potom nič. Nezobrazuje ani nové príspevky od poslednej návštevy. Mám to len ja alebo aj in niekto iný? Musel so stiahnuť Goolgle Chrome, tam to ide v poho.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
mysho
Admin

PríspevokZaslal: septembra 11, 2008, 12:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to je chyba v cache alebo cookies. (treba vymazať a malo by to ísť)

mysho
Návrat hore
atiles
Usadlík

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: septembra 11, 2008, 12:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mysho napísal:
to je chyba v cache alebo cookies. (treba vymazať a malo by to ísť)

mysho

Dik, ide. Chyba bola medzi klávesnicou a stoličkou. icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: septembra 11, 2008, 3:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

alebo používaj operu fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: septembra 11, 2008, 5:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mysho pocuj, nedala by sa este urobim moznost spustenia chatu v novom okne? Ja len tak ze niekto (napr. ja icon_lol.gif ) by mohol chciet byt na oboch miestach naraz...ale je to len navrh
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
fernetsrumom
Jazykový korektor

PríspevokZaslal: septembra 11, 2008, 5:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dá sa to urobiť tak, že ak používaš mozzilu alebo operu, tak si na jednej karte otvoríš ten chat a na druhej karte otvoríš normálne bubenici.com .
Tým pádom budeš naraz prihlásený aj v chate aj na fóre.
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: septembra 11, 2008, 6:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

neviem ako pri firefoxe, ale pri opere stačí kliknúť kolieskom na link a otvorí sa v novom okne
skorej mi vadí, že sa musí vypĺňať nick
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: septembra 11, 2008, 7:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

možno by to šlo dať do jedného okna (bolo by to zložité) ale bolo by to podľa mňa to isté (keby si chcel byť na chate a pozerať fórum aj tak musíš mať otvorené 2 stránky ako teraz)

ten nick sa zadavat musi (bola tam este registracia, tu som odstranil), a dat to dokopy s forom bubenici.com (t.z. aby hned ako prides na chat ukazalo tvoje meno) by bolo dost zlozite (fakt dost) jedine, že by tu bol nejaký programátor, ktorý by to zvládol.

mysho
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: septembra 11, 2008, 8:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no možno by som vedel niečo také dohodnúť
Návrat hore
dreddEY
Usadlík

Založený: 03 Aug 2008

PríspevokZaslal: októbra 17, 2008, 4:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

je to mozno radikalne a mozno to ani nic neriesi, ale myslim ze by bolo potrebne obmedzovat ucty ludom ktori maju neustalu potrebu pisat OT prispevky(mimo sekcie off topic) a robia tu dusne prostredie ktore vedie k dalsim OT-ckam ktore su uz urazlive, osobne, hanlive a kto vie este ake(a to obcas vedie k ukonceniu cinnost niektorych ludi ktory na toto forum prinasaju svoje skusenosti a snazia sa pomoct ostatnym menej skusenym)

nechcem menovat konkretne, ale staci sa momentalne pozriet na temu "firemne hracstvo" a hned clovek najde a 2 OT za sebou, nehovoriac o atmosfere ktoru to spolu s dalsimi prispevkami aj od inych uzivatelov vytvara..), isteze je v tom aj davka subjektivity, nie kazdy ma vydareny den a chce sa mu kazdu vetu upravovat aby neznela agresivne, alebo si nie je vedomy ze jeho prispevok vyvola prudke reakcie ale je tu viecero clenov ktori to robia pravidelne a zda sa ze aj celkom radi

koniec eseje, ak je to blbost tak nech to ostane ako to je, ak je to fajn tak nech sa to uplatni, uf
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: októbra 17, 2008, 6:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Toto by som mal eliminovat ja, no tento tyzden som mal prace vyse hlavy....
Takze sry
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Dr.Phil
Šialenec

Založený: 02 Feb 2007

PríspevokZaslal: novembra 5, 2008, 4:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Uau pred časom som uprednostnil sedenie za bicími pred sedením za bubenici.com jeden z dovodou bol že forum pre mna prestavalo byť zaujimave ale vydím, že sa to tu medzitým hodne pohlo novinky ma potešili a zaujaly pokusim sa zaučastniť aj súťaže.
Návrat hore
fernetsrumom
Jazykový korektor

PríspevokZaslal: decembra 29, 2008, 6:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Napadla mi jedna vec. Nebolo by možné funkciu "hľadať" umiestniť na viditeľné miesto na stránke trebárs do pravého horného rohu, prípadne niekam do stredu ? Musím povedať, že teraz je to tam dosť zašité a nie každý si to všimne. V záujme "nezasierania fóra stokrát odpovedanými otázkami" by nad tým mohli admini porozmýšľať. Proste aby to bolo viditeľné. icon_exclaim.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> členovia - adminovi Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 3 z 3

Prejdi na: