| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
vava Nováčik

Založený: 14 Máj 2008 Príspevky: 45 Bydlisko: nitra
|
Zaslal: septembra 1, 2008, 8:27 pm Predmet: NÁPAD |
|
|
Napadlo ma, ako by sa dalo vyhnúť zakladaniu nových tém, do ktorých sa prispieva tak pol hodiny, potom sa na ne zabudne - väčšinou je to len krátka otázka a odpoveď, prípadne odkaz na podobnú tému.
----------
Možno by sa zišla otvorená téma - netéma, zobrazená na hlavnej strane, v ktorej by sa príspevky automaticky mazali po určitom čase/počte príspevkov. Každý by sa mohol spýtať, na čo by chcel a ak je práve prítomný niekto kto vie odpoveď, napíše, poprípade sa o tom pobavia atď. Žiadne zbytočné minitémy a neaktuálne príspevky automaticky vymazané.
----------
Určite je to len nápad, na ktorom je čo vylepšovať a kritizovať (neviem, či to programátor vie zrealizovať), ale myslím, že sa niečo také zíde. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 600 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: septembra 1, 2008, 8:38 pm Predmet: Re: NÁPAD |
|
|
| vava napísal: |
Možno by sa zišla otvorená téma - netéma, zobrazená na hlavnej strane, v ktorej by sa príspevky automaticky mazali po určitom čase/počte príspevkov. Každý by sa mohol spýtať, na čo by chcel a ak je práve prítomný niekto kto vie odpoveď, napíše, poprípade sa o tom pobavia atď. Žiadne zbytočné minitémy a neaktuálne príspevky automaticky vymazané. |
Myslíš niečo ako chat ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
vava Nováčik

Založený: 14 Máj 2008 Príspevky: 45 Bydlisko: nitra
|
Zaslal: septembra 1, 2008, 8:54 pm Predmet: chata? |
|
|
| tak nejak, proste offtopic, ale bez miliónu neaktuálnych minitém - NÁHRADA za ne |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
Založený: 03 Máj 2006 Príspevky: 471 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: septembra 10, 2008, 3:46 pm Predmet: |
|
|
ďiki za napad :)
už som pozeral nejaké riešenie (nechcem tam dať zase chat cez blueboard :) )
Určite toto zaradíme na stránku. ďik ;)
mysho |
|
| Návrat hore |
|
 |
atiles Usadlík

Založený: 01 Okt 2006 Príspevky: 175 Bydlisko: žilina
|
Zaslal: septembra 11, 2008, 10:41 am Predmet: |
|
|
| V mozille nejdú písať príspevky vyhodí len tabku s prihlásením a potom nič. Nezobrazuje ani nové príspevky od poslednej návštevy. Mám to len ja alebo aj in niekto iný? Musel so stiahnuť Goolgle Chrome, tam to ide v poho. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: septembra 11, 2008, 12:08 pm Predmet: |
|
|
to je chyba v cache alebo cookies. (treba vymazať a malo by to ísť)
mysho |
|
| Návrat hore |
|
 |
atiles Usadlík

Založený: 01 Okt 2006 Príspevky: 175 Bydlisko: žilina
|
Zaslal: septembra 11, 2008, 12:54 pm Predmet: |
|
|
| mysho napísal: | to je chyba v cache alebo cookies. (treba vymazať a malo by to ísť)
mysho |
Dik, ide. Chyba bola medzi klávesnicou a stoličkou.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1754 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: septembra 11, 2008, 3:37 pm Predmet: |
|
|
alebo používaj operu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 3124 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: septembra 11, 2008, 5:46 pm Predmet: |
|
|
Mysho pocuj, nedala by sa este urobim moznost spustenia chatu v novom okne? Ja len tak ze niekto (napr. ja ) by mohol chciet byt na oboch miestach naraz...ale je to len navrh |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: septembra 11, 2008, 5:56 pm Predmet: |
|
|
Dá sa to urobiť tak, že ak používaš mozzilu alebo operu, tak si na jednej karte otvoríš ten chat a na druhej karte otvoríš normálne bubenici.com .
Tým pádom budeš naraz prihlásený aj v chate aj na fóre. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: septembra 11, 2008, 6:44 pm Predmet: |
|
|
neviem ako pri firefoxe, ale pri opere stačí kliknúť kolieskom na link a otvorí sa v novom okne
skorej mi vadí, že sa musí vypĺňať nick |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: septembra 11, 2008, 7:12 pm Predmet: |
|
|
možno by to šlo dať do jedného okna (bolo by to zložité) ale bolo by to podľa mňa to isté (keby si chcel byť na chate a pozerať fórum aj tak musíš mať otvorené 2 stránky ako teraz)
ten nick sa zadavat musi (bola tam este registracia, tu som odstranil), a dat to dokopy s forom bubenici.com (t.z. aby hned ako prides na chat ukazalo tvoje meno) by bolo dost zlozite (fakt dost) jedine, že by tu bol nejaký programátor, ktorý by to zvládol.
mysho |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: septembra 11, 2008, 8:53 pm Predmet: |
|
|
| no možno by som vedel niečo také dohodnúť |
|
| Návrat hore |
|
 |
dreddEY Usadlík
Založený: 03 Aug 2008 Príspevky: 230 Bydlisko: U čierneho draka
|
Zaslal: októbra 17, 2008, 4:36 pm Predmet: |
|
|
je to mozno radikalne a mozno to ani nic neriesi, ale myslim ze by bolo potrebne obmedzovat ucty ludom ktori maju neustalu potrebu pisat OT prispevky(mimo sekcie off topic) a robia tu dusne prostredie ktore vedie k dalsim OT-ckam ktore su uz urazlive, osobne, hanlive a kto vie este ake(a to obcas vedie k ukonceniu cinnost niektorych ludi ktory na toto forum prinasaju svoje skusenosti a snazia sa pomoct ostatnym menej skusenym)
nechcem menovat konkretne, ale staci sa momentalne pozriet na temu "firemne hracstvo" a hned clovek najde a 2 OT za sebou, nehovoriac o atmosfere ktoru to spolu s dalsimi prispevkami aj od inych uzivatelov vytvara..), isteze je v tom aj davka subjektivity, nie kazdy ma vydareny den a chce sa mu kazdu vetu upravovat aby neznela agresivne, alebo si nie je vedomy ze jeho prispevok vyvola prudke reakcie ale je tu viecero clenov ktori to robia pravidelne a zda sa ze aj celkom radi
koniec eseje, ak je to blbost tak nech to ostane ako to je, ak je to fajn tak nech sa to uplatni, uf |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 3124 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: októbra 17, 2008, 6:14 pm Predmet: |
|
|
Toto by som mal eliminovat ja, no tento tyzden som mal prace vyse hlavy....
Takze sry |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.Phil Šialenec

Založený: 02 Feb 2007 Príspevky: 422 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: novembra 5, 2008, 4:08 pm Predmet: |
|
|
| Uau pred časom som uprednostnil sedenie za bicími pred sedením za bubenici.com jeden z dovodou bol že forum pre mna prestavalo byť zaujimave ale vydím, že sa to tu medzitým hodne pohlo novinky ma potešili a zaujaly pokusim sa zaučastniť aj súťaže. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: decembra 29, 2008, 6:30 pm Predmet: |
|
|
Napadla mi jedna vec. Nebolo by možné funkciu "hľadať" umiestniť na viditeľné miesto na stránke trebárs do pravého horného rohu, prípadne niekam do stredu ? Musím povedať, že teraz je to tam dosť zašité a nie každý si to všimne. V záujme "nezasierania fóra stokrát odpovedanými otázkami" by nad tým mohli admini porozmýšľať. Proste aby to bolo viditeľné.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|