Obsah fóra bubenici.com

sluchadla...
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Elektronika
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
ricardo447
Usadlík

Založený: 10 Nov 2007

PríspevokZaslal: júla 29, 2008, 8:56 pm    Predmet: sluchadla... Odpovedať s citátom

ake sluchadla by ste doporucili....mam zaujem o nejake take stuploviteho tvaru:-D no proste ako stuple do usi...nieco na tento styl....
http://www.progamingshop.sk/koss-the-plug-p-2153.html
a aby boli tak do 900Sk:-D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
larzzzz
Usadlík

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: júla 29, 2008, 10:25 pm    Predmet: Re: sluchadla... Odpovedať s citátom

ricardo447 napísal:
ake sluchadla by ste doporucili....mam zaujem o nejake take stuploviteho tvaru:-D no proste ako stuple do usi...nieco na tento styl....

tak uz si si vybral ... icon_cool.gif

ja osobne by som ti odporucil nieco od Ultimate Ears ale cena bude niekde vyssie ...

najlacnejsi model metro.fi 2 stoja 1600 skk po prepocte

Ja pouzivam super.fi 5 pro
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: júla 30, 2008, 11:38 pm    Predmet: Re: sluchadla... Odpovedať s citátom

ricardo447 napísal:
Ja mam koss "spark plug" /co je ina designova verzia koss "the plug"/ a som s nimi spokojny. Vynikajuce na cvicenie s metronomom, pouzitelne aj ako in ear monitor a na pocuvanie hudby. Dozivotna zaruka funguje bez problemov.Ak ti nezalezi na designe, kup si tie spark plugy (na www.progamingshop.sk za 590SKK!!!) , technologicky aj parametrami je to to iste, ako tie, na ktore si dal link. Za 6 kil lepsie stuplove sluchadla nenajdes a myslim, ze celkovo, bez ohladu na cenovu kategoriu, je pomer cena/vykon tychto sluchadiel bezkonkurencna. Ak vsak chces nejaky fakt perfektny in ear, tak sa poobzeraj po niecom takom ako dal do placu larzzz.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
fun_the_ment
Zabanovaný užívateľ

Založený: 17 Aug 2008

PríspevokZaslal: augusta 18, 2008, 3:09 pm    Predmet: bezmocnost Odpovedať s citátom

No ... ja by som potreboval nieco do hluku 120 - 125 deciibelov ... viete mi niekto poradit ??? ale stuple po moznosti
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
larzzzz
Usadlík

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: augusta 18, 2008, 3:12 pm    Predmet: Re: bezmocnost Odpovedať s citátom

fun_the_ment napísal:
No ... ja by som potreboval nieco do hluku 120 - 125 deciibelov ... viete mi niekto poradit ??? ale stuple po moznosti

no to potom odporucam z mojej skusenosti ultimate ears tie co mam ja maju zatlmenie 26dB

pripadne nejake velke uzavrete sluchatka typu Sennheiser HD25 i ked vlastne tieto su relativne male :)

ale kedze chces stuple tak ultimate ears pripadne ine profi monitory
Návrat hore
Malcolm
Psychopat

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: augusta 18, 2008, 4:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

s tymto je to trochu ine http://www.bigvalleymetaldetectors.com/graphics/koss.jpg mozem len odporucit 1600sk-
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: augusta 18, 2008, 4:20 pm    Predmet: Re: bezmocnost Odpovedať s citátom

fun_the_ment napísal:

máš skúšobňu na letisku?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
JetiX
Usadlík

Založený: 01 Jún 2007

PríspevokZaslal: októbra 19, 2008, 10:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ahoj, nexel som zakladat novu temu ale mam problem zo sluhadlami. kupil som ultimate ears triplefi za nejakyh 10 papierov a odislo mi jedno uho a potom aj druhe. objednal som ih z thomann.de. no a xel by som sa opytat či sa to da reklamovat este lebo mam na to zaruku 2 roky kupil som to teraz v lete. či mi to vymenia a kam mam čo poslat a tak. keby ste mi mohli poradit... dakujem ^^
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: októbra 19, 2008, 11:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Urcite zavolat, oznamit zavadu, zabalit spolu s dokladom o zakupeni (alebo jeho kopiou) a popisom zavady a odoslat do shopu. Je to v zaruke takze je to ich starost, ty by si mal zaplatit maximalne postovne
Návrat hore
7Monixa7
Usadlík

Založený: 14 Jún 2008

PríspevokZaslal: októbra 20, 2008, 7:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ja odporucam tei plugy za 590, mam ich uz som raz reklamovala kvoli tomu ze mi ich moj pes skakanim vytrhol z ucha a poskodili sa kontakty:D teraz uz davam na psa pozor, vymenili mi ich za nove...maju skvely zvuk aj pri bicich pocujem na pol hlasitosti vsetko co chcem aj metronom. su super
Návrat hore
JetiX
Usadlík

Založený: 01 Jún 2007

PríspevokZaslal: októbra 20, 2008, 2:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

akoze do toho thomannu mam zavolat. a čo im mam ako povdat ze sa stalo, ze sa to proste pokazilo. inač dakujem pekne za radu
Návrat hore
raksak
Usadlík

Založený: 11 Sep 2008

PríspevokZaslal: decembra 7, 2008, 6:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

co odporucate ake typi sluchadel?????myslim ako stuplove potom celousne a takto??????co myslite ja fakt netusim.viete mi poradit a dako to odovodnit pls??????cem kupit ale nevem ake dake lacnejse pre zaciatok tak do 500 skk
a su aj sluchadla urcene pre bicistou?
Návrat hore
7Monixa7
Usadlík

Založený: 14 Jún 2008

PríspevokZaslal: decembra 7, 2008, 9:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mne sa uz druhy krat pokazili tie stuple, teda zatim iba jeden je tam zly kontakt:-/ nechce sa mi reklamovat to zas mesiac bez pocuvania hudby v tom blazninci (meste) icon_evil.gif a ze Koss.....sori za OT
Návrat hore
Maddox960
Prisťahovalec

Založený: 17 Okt 2008

PríspevokZaslal: decembra 7, 2008, 9:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ja mam stare zname KOSS porta pro ,kt. su dnes na nete celkom lacné,kúpil som si ich najma koli tomu ze uz som mal nervy z toho ze som kupoval kazdy polrok nove slúchadla-aj ked skor z nizsich-strednych rád tak som si povedal ze si zaobstaram tieto kedze su skladné,lahké,a známe kvalitou a najma kazde bicie v nich zneju velmi vyrazne kedze maju pekne vykreslene vysky aj ked inklinuju k hlbkam dobre sa mi z nich uci a uz som v nich aj zmokol aj som na ne stupil ,kamarat ich ma uz 8 rokov a nosi ich na krku denne a tiez mu drzia,ale pocul ze keby sa mi nahodou predsa pokazili tak ich oprava by ma vysla drahsie ako kupa novych,neviete ci je to pravda ze by ich posielali do servisu az do UK?
Návrat hore
Kabur
Usadlík

Založený: 03 Apr 2008

PríspevokZaslal: decembra 7, 2008, 10:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja odporúčam tieto http://www.muziker.sk/Default.aspx?AKG-K514&nid=20016&nparams=kod_id;9652 sú uzavreté, čiže to bude tlmiť bicie a tým sa bude z dlhodobého hľadiska šetriť sluch. A tým, že sú na celé ucho sú aj príjemné na cvičenie povedzme 5 hodín. fi_lone_ranger.gif Okrem toho majú fantastický zvuk, krásne basy a všetko...v pesníčkach, čo počúvam dokola som našiel nové veci! Odporúčam!
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: decembra 7, 2008, 11:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

7Monixa7 napísal:
mne sa uz druhy krat pokazili tie stuple, teda zatim iba jeden je tam zly kontakt:-/ nechce sa mi reklamovat to zas mesiac bez pocuvania hudby v tom blazninci (meste) icon_evil.gif a ze Koss.....sori za OT

tiež sa mi moje Kossky pokazili, zlý kontakt...ale tie štuple mi aj tak moc nevyhovujú, radšej by som chcel tieto
http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^eb^StereoBudz
nemá ich tu náhodou niekto?
(ten link mi nešlo dať do url, neviem prečo)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
raksak
Usadlík

PríspevokZaslal: januára 3, 2009, 7:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pouziva niekdo taky patent ze stuplove sluchadla a na to sluchadla proti hluku ktore pouzivaju stavbary a taK????
Návrat hore
atiles
Usadlík

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: januára 3, 2009, 9:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

raksak napísal:
pouziva niekdo taky patent ze stuplove sluchadla a na to sluchadla proti hluku ktore pouzivaju stavbary a taK????

Občas som to tak robieval, som si do štuplov púšťal metronóm a som si ešte celé uši zakryl Peltormi

Robil som to preto tak lebo miestnosť kde sú bicie tak má hroznú akustiku. Normálne používam Koss The plug, majú na štuplíkoch rozťažnú penu a tá sa dokonale prispôsobí zvukovodom, ruchy a iné škaredé pazvuky sú eliminované.
Návrat hore
raksak
Usadlík

PríspevokZaslal: januára 4, 2009, 6:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

jj toto som potreboval vede diks
Návrat hore
Infear
Usadlík

Založený: 07 Apr 2008

PríspevokZaslal: januára 6, 2009, 3:09 pm    Predmet: sluchadla Odpovedať s citátom

Riešení je naozaj jak vody a každý si musí vybrať podla svojich priorít (ako vždy). Ja osobne som kedysi donedávna tiež používal Koss The Plug až pokým mi jedno slúchadlo nerozhrýzol moj debilný pes icon_cry.gif a nedonútil ma týmto riešiť situáciu inač...kedže som nemal penazí nazvyš, siahol som po dostupnnejších možnostiach. Vlastnil som v tom čase mobil značky SONYERICSSON a dostal k nemu slúchadla z označením HPM-70. Tieto sluchadlá sú štuplové su a su známe svojou kvalitou a pri pohlade na tech parametre skoro totožné so spomenutými KOSSmi som ich najprv používal cez predlžovaciu redukciu a potom (koli prechodovým odporom - čert nespí icon_biggrin.gif ) som ich prerobil na kábel z nebohých KOSSov. A používam ich zatial v zdraví už pol roka a som nanajvýš spokojný. Kvalita zvuku je naozaj solídna. Hraju riadne nahlas a odstupný sig. v porovnaní s vonkajškom je parada. Da sa trieskať a pri tom skoro vobec nič nepočuť. Len pekný zvuk metronomu atd. Nestoja viac než 500,- a prerobiť na normalny kábel sa dajú za 5 min. Mate ešte niekto skúsenosti? icon_biggrin.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Elektronika Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 2

Prejdi na: