Obsah fóra bubenici.com

Akira Jimbo opäť na Slovensku

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Akcie, koncerty
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: augusta 28, 2008, 7:37 pm    Predmet: Akira Jimbo opäť na Slovensku Odpovedať s citátom

Kuk link :

http://www.mshop.sk/grafika/akira_big.jpg

POZOR !!! pivo bude zadara icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: augusta 28, 2008, 7:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pivo zadara? v neobmedzenom množstve? zober 2 sudy, jeden si nechaj a druhý mi pošli, dám ti adresu icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
fernetsrumom
Jazykový korektor

PríspevokZaslal: augusta 28, 2008, 7:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Vidím, že FF by sa radšej šiel natrtkať ako pozorovať Akiru Jimba :)

V mojom prípade by to však nebolo inak icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: augusta 28, 2008, 8:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Toľko na tému "marketing".. Asi im je jasné, že bez tejto opcie by tam prišlo 5 ľudí, ako býva zvykom.. Smutné..ale na druhej strane pánboh zaplať za každý takýto workshop..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: augusta 28, 2008, 8:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pivo chlast ženy drogy a hudba to vždy šlo ruka v ruke popri sebe,nikto to nikdy nezmení vždy to tak bolo aj bude,len čo sa týka workshopov táto kombinácia mňe nesedí,akira jimbo možno si švihňe nazáver jednu borovičku tak to bude worshop icon_redface.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: augusta 28, 2008, 8:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

samozrejme som to myslel zo srandy, na workshope chlastať by bola určite blbosť
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
fernetsrumom
Jazykový korektor

PríspevokZaslal: augusta 28, 2008, 9:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jasné, že to bolo myslené ako fór, ale jedno-dve nikomu neublížia.. ani Jimbovi icon_cheesygrin.gif

Inak škoda že to je až v Martine...keby to bolo bližšie, ale tak čo už...

Aký bubeníci ešte zvyknú na Slovensko chodiť ? Zdá sa mi že aj Omar Hakim tu už raz bol...
Návrat hore
atiles
Usadlík

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: augusta 29, 2008, 9:51 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Mňa len teší že sa po Emilových workshopoch zobudila dalšia veľká firma. Takže rukavica je hodená!!! icon_idea.gif My bubeníci sa môžme vytešovať na čoraz lepšie akcie. Apropo, Animal dojdeš na návštevu?
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: augusta 29, 2008, 11:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ak to nebude trvať len pol hodinu tak dojdem..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: augusta 29, 2008, 11:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom

2Atiles: podľa mňa sa "nikto nezobudil".. Akira cestuje po okolí so svojou klinikou a jedna z jeho zastávok je na Slovensku... Je to podobné s koncertami veľkých kapiel... Hrajú turné po Európe a v rámci cesty sa zastavia (ak sa dohodnú na nákladoch) u nás... Nikto by nezaplatil "exkluzívny" koncert/workshop... Nebyť Yamahy kt. to z 90% financuje, nebolo by nič... zabookovať sálu a vybaviť sponzora na pivo nieje až tak ťažké, ako by sa zdalo.. Tým nechcem nijako zhadzovať snahu organizátorov, opakujem, pánboh zaplať za každú takúto akciu...!!!!! Len treba prísť aj s niečím "sám za seba" icon_wink.gif ... Okrem toho, mojou snahou nikdy nebolo a nebude "závodiť" ( v zmysle tej "hodenej rukavice")... Budem rád, ak sa tu začne niečo diať aj u "konkurencie", jediný kto na tom získa, sú muzikanti... Dôležité je začať a som rád, že sa mi to podarilo trošku rozhýbať ako prvému.. aj keď to má ešte straaaaaašne ďaleko k mojej ideálnej predstave... Na pláne je toho kopec a je mi jasné, že to je beh na veľmi dlhú trať...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
atiles
Usadlík

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: augusta 29, 2008, 12:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No ale to je hádam všetkým jasné že Akira nepríde z lásky k mestu Martin a k Matici! Len v zmysle hodenej rukavice sa trochu poopravím, zrejme sa kompetný z firiem dali dokopy aby zvýšili svoj predaj a ty v podstate robíš pre inú firmu to isté. Nepoznám predajnosť modelov bicích ani žiadne iné čísla ktoré distributéri k dispozícii majú ale čosi sa muselo zmeniť lebo začal iný víter foukat, že pre yamahu sme aj my tu v riti začali byť zaujímavý. Nepochybne je to aj tvojou zásluhou a to závodenie máme aj ked malé aj tak každý v sebe. icon_exclaim.gif Teším sa na workshop a aj na dalšie akcie.
P.S. Ked náhodou pojde okolo Lang tak by si mohol slovko stratiť u sonoru aby nás nedajboh neobišiel.
Návrat hore
miso03
Usadlík

Založený: 27 Okt 2007

PríspevokZaslal: augusta 30, 2008, 1:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Neviete priblizne dlzku trvania?
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Akcie, koncerty Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: