| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
LP_drummer
Založený: 11 Júl 2008 Príspevky: 4
|
Zaslal: júla 11, 2008, 11:12 am Predmet: Predam cinele |
|
|
Predam par kuskov z mojej zostavy a to konkretne:
Hi hat Sabian B8 14" za 3200,- rok stara
Crash Zildjian A Custom brilliant medium crash 18" za 7500,- ako nova,pouzivana dva mesiace
Splash Zildjian Avedis 8" za 2200,- rok stara,skvely stav
Ride Meinl Amun medium ride 20" za 6500,- stara pol roka,vyborny stav
vsetky cinele bez zavad a prasklin...na cenach sa da este dohodnut
! ! ! POPRIPADE VYMENIM HOCIKTORY TENTO KUSOK ZA NEJAKY KUSOK ISTANBUL MEHMET SULTAN , TRADITIONAL ALEBO PODOBNEJ SERIE TEJTO ZNACKY...to je aj dovod predaja vsetkych tychto cinelov,prechadzam na znacku Istanbul Mehmet |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kakavec Prisťahovalec

Založený: 12 Máj 2007 Príspevky: 82
|
Zaslal: júla 11, 2008, 11:20 am Predmet: |
|
|
Chinu nepredavas ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 186 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: júla 11, 2008, 11:26 am Predmet: |
|
|
| ten ride by som hadam mozno aj teoreticky vyskusal ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
LP_drummer
Založený: 11 Júl 2008 Príspevky: 4
|
Zaslal: júla 11, 2008, 11:44 am Predmet: |
|
|
| chinu nepredavam,je to sice stagg lion,ale zvuk je nehorazny...akurat ma mrzi ze je vyrezana,lebo kamos ju trosku praskol,tak som to vyrezal,ale na zvuku jej to neubralo...a co sa tyka tej ride-ky neni problem ak sa vies nejako dostavit do Serede,pripadne Trnavy,tak sa mozme stretnut..ked nemas taku moznost,tak ju kludne poslem aj na dobierku |
|
| Návrat hore |
|
 |
OrkiS Nováčik

Založený: 30 Júl 2008 Príspevky: 28 Bydlisko: branč
|
Zaslal: augusta 28, 2008, 10:37 am Predmet: |
|
|
| LP_drummer napísal: | | chinu nepredavam,je to sice stagg lion,ale zvuk je nehorazny...akurat ma mrzi ze je vyrezana,lebo kamos ju trosku praskol,tak som to vyrezal,ale na zvuku jej to neubralo...a co sa tyka tej ride-ky neni problem ak sa vies nejako dostavit do Serede,pripadne Trnavy,tak sa mozme stretnut..ked nemas taku moznost,tak ju kludne poslem aj na dobierku | mne sa tie činely pacia.mozno by som ich mozno kupil keby by mi rodičia dovolili.ale dik.su dobre. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|