| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
ricardo447 Usadlík
Založený: 10 Nov 2007 Príspevky: 105 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: júla 29, 2008, 8:56 pm Predmet: sluchadla... |
|
|
ake sluchadla by ste doporucili....mam zaujem o nejake take stuploviteho tvaru:-D no proste ako stuple do usi...nieco na tento styl....
http://www.progamingshop.sk/koss-the-plug-p-2153.html
a aby boli tak do 900Sk:-D |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 186 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: júla 29, 2008, 10:25 pm Predmet: Re: sluchadla... |
|
|
tak uz si si vybral ...
ja osobne by som ti odporucil nieco od Ultimate Ears ale cena bude niekde vyssie ...
najlacnejsi model metro.fi 2 stoja 1600 skk po prepocte
Ja pouzivam super.fi 5 pro |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 372 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: júla 30, 2008, 11:38 pm Predmet: Re: sluchadla... |
|
|
| Ja mam koss "spark plug" /co je ina designova verzia koss "the plug"/ a som s nimi spokojny. Vynikajuce na cvicenie s metronomom, pouzitelne aj ako in ear monitor a na pocuvanie hudby. Dozivotna zaruka funguje bez problemov.Ak ti nezalezi na designe, kup si tie spark plugy (na www.progamingshop.sk za 590SKK!!!) , technologicky aj parametrami je to to iste, ako tie, na ktore si dal link. Za 6 kil lepsie stuplove sluchadla nenajdes a myslim, ze celkovo, bez ohladu na cenovu kategoriu, je pomer cena/vykon tychto sluchadiel bezkonkurencna. Ak vsak chces nejaky fakt perfektny in ear, tak sa poobzeraj po niecom takom ako dal do placu larzzz. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fun_the_ment Zabanovaný užívateľ

Založený: 17 Aug 2008 Príspevky: 16 Bydlisko: Horehron
|
Zaslal: augusta 18, 2008, 3:09 pm Predmet: bezmocnost |
|
|
| No ... ja by som potreboval nieco do hluku 120 - 125 deciibelov ... viete mi niekto poradit ??? ale stuple po moznosti |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 186 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: augusta 18, 2008, 3:12 pm Predmet: Re: bezmocnost |
|
|
| fun_the_ment napísal: | | No ... ja by som potreboval nieco do hluku 120 - 125 deciibelov ... viete mi niekto poradit ??? ale stuple po moznosti |
no to potom odporucam z mojej skusenosti ultimate ears tie co mam ja maju zatlmenie 26dB
pripadne nejake velke uzavrete sluchatka typu Sennheiser HD25 i ked vlastne tieto su relativne male :)
ale kedze chces stuple tak ultimate ears pripadne ine profi monitory |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 464 Bydlisko: Lucenec
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1589 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: augusta 18, 2008, 4:20 pm Predmet: Re: bezmocnost |
|
|
| fun_the_ment napísal: | | No ... ja by som potreboval nieco do hluku 120 - 125 deciibelov ... viete mi niekto poradit ??? ale stuple po moznosti |
máš skúšobňu na letisku? |
|
| Návrat hore |
|
 |
JetiX Usadlík

Založený: 01 Jún 2007 Príspevky: 110
|
Zaslal: októbra 19, 2008, 10:57 pm Predmet: |
|
|
| ahoj, nexel som zakladat novu temu ale mam problem zo sluhadlami. kupil som ultimate ears triplefi za nejakyh 10 papierov a odislo mi jedno uho a potom aj druhe. objednal som ih z thomann.de. no a xel by som sa opytat či sa to da reklamovat este lebo mam na to zaruku 2 roky kupil som to teraz v lete. či mi to vymenia a kam mam čo poslat a tak. keby ste mi mohli poradit... dakujem ^^ |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2947 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: októbra 19, 2008, 11:27 pm Predmet: |
|
|
| Urcite zavolat, oznamit zavadu, zabalit spolu s dokladom o zakupeni (alebo jeho kopiou) a popisom zavady a odoslat do shopu. Je to v zaruke takze je to ich starost, ty by si mal zaplatit maximalne postovne |
|
| Návrat hore |
|
 |
7Monixa7 Usadlík

Založený: 14 Jún 2008 Príspevky: 136
|
Zaslal: októbra 20, 2008, 7:23 am Predmet: |
|
|
| ja odporucam tei plugy za 590, mam ich uz som raz reklamovala kvoli tomu ze mi ich moj pes skakanim vytrhol z ucha a poskodili sa kontakty:D teraz uz davam na psa pozor, vymenili mi ich za nove...maju skvely zvuk aj pri bicich pocujem na pol hlasitosti vsetko co chcem aj metronom. su super |
|
| Návrat hore |
|
 |
JetiX Usadlík

Založený: 01 Jún 2007 Príspevky: 110
|
Zaslal: októbra 20, 2008, 2:28 pm Predmet: |
|
|
| akoze do toho thomannu mam zavolat. a čo im mam ako povdat ze sa stalo, ze sa to proste pokazilo. inač dakujem pekne za radu |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|