Obsah fóra bubenici.com

sluchadla...

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Elektronika
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
ricardo447
Usadlík

Založený: 10 Nov 2007

PríspevokZaslal: júla 29, 2008, 8:56 pm    Predmet: sluchadla... Odpovedať s citátom

ake sluchadla by ste doporucili....mam zaujem o nejake take stuploviteho tvaru:-D no proste ako stuple do usi...nieco na tento styl....
http://www.progamingshop.sk/koss-the-plug-p-2153.html
a aby boli tak do 900Sk:-D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
larzzzz
Usadlík

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: júla 29, 2008, 10:25 pm    Predmet: Re: sluchadla... Odpovedať s citátom

ricardo447 napísal:
ake sluchadla by ste doporucili....mam zaujem o nejake take stuploviteho tvaru:-D no proste ako stuple do usi...nieco na tento styl....

tak uz si si vybral ... icon_cool.gif

ja osobne by som ti odporucil nieco od Ultimate Ears ale cena bude niekde vyssie ...

najlacnejsi model metro.fi 2 stoja 1600 skk po prepocte

Ja pouzivam super.fi 5 pro
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: júla 30, 2008, 11:38 pm    Predmet: Re: sluchadla... Odpovedať s citátom

ricardo447 napísal:
Ja mam koss "spark plug" /co je ina designova verzia koss "the plug"/ a som s nimi spokojny. Vynikajuce na cvicenie s metronomom, pouzitelne aj ako in ear monitor a na pocuvanie hudby. Dozivotna zaruka funguje bez problemov.Ak ti nezalezi na designe, kup si tie spark plugy (na www.progamingshop.sk za 590SKK!!!) , technologicky aj parametrami je to to iste, ako tie, na ktore si dal link. Za 6 kil lepsie stuplove sluchadla nenajdes a myslim, ze celkovo, bez ohladu na cenovu kategoriu, je pomer cena/vykon tychto sluchadiel bezkonkurencna. Ak vsak chces nejaky fakt perfektny in ear, tak sa poobzeraj po niecom takom ako dal do placu larzzz.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
fun_the_ment
Zabanovaný užívateľ

Založený: 17 Aug 2008

PríspevokZaslal: augusta 18, 2008, 3:09 pm    Predmet: bezmocnost Odpovedať s citátom

No ... ja by som potreboval nieco do hluku 120 - 125 deciibelov ... viete mi niekto poradit ??? ale stuple po moznosti
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
larzzzz
Usadlík

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: augusta 18, 2008, 3:12 pm    Predmet: Re: bezmocnost Odpovedať s citátom

fun_the_ment napísal:
No ... ja by som potreboval nieco do hluku 120 - 125 deciibelov ... viete mi niekto poradit ??? ale stuple po moznosti

no to potom odporucam z mojej skusenosti ultimate ears tie co mam ja maju zatlmenie 26dB

pripadne nejake velke uzavrete sluchatka typu Sennheiser HD25 i ked vlastne tieto su relativne male :)

ale kedze chces stuple tak ultimate ears pripadne ine profi monitory
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: augusta 18, 2008, 4:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

s tymto je to trochu ine http://www.bigvalleymetaldetectors.com/graphics/koss.jpg mozem len odporucit 1600sk-
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: augusta 18, 2008, 4:20 pm    Predmet: Re: bezmocnost Odpovedať s citátom

fun_the_ment napísal:

máš skúšobňu na letisku?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
JetiX
Usadlík

Založený: 01 Jún 2007

PríspevokZaslal: októbra 19, 2008, 10:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ahoj, nexel som zakladat novu temu ale mam problem zo sluhadlami. kupil som ultimate ears triplefi za nejakyh 10 papierov a odislo mi jedno uho a potom aj druhe. objednal som ih z thomann.de. no a xel by som sa opytat či sa to da reklamovat este lebo mam na to zaruku 2 roky kupil som to teraz v lete. či mi to vymenia a kam mam čo poslat a tak. keby ste mi mohli poradit... dakujem ^^
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: októbra 19, 2008, 11:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Urcite zavolat, oznamit zavadu, zabalit spolu s dokladom o zakupeni (alebo jeho kopiou) a popisom zavady a odoslat do shopu. Je to v zaruke takze je to ich starost, ty by si mal zaplatit maximalne postovne
Návrat hore
7Monixa7
Usadlík

Založený: 14 Jún 2008

PríspevokZaslal: októbra 20, 2008, 7:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ja odporucam tei plugy za 590, mam ich uz som raz reklamovala kvoli tomu ze mi ich moj pes skakanim vytrhol z ucha a poskodili sa kontakty:D teraz uz davam na psa pozor, vymenili mi ich za nove...maju skvely zvuk aj pri bicich pocujem na pol hlasitosti vsetko co chcem aj metronom. su super
Návrat hore
JetiX
Usadlík

Založený: 01 Jún 2007

PríspevokZaslal: októbra 20, 2008, 2:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

akoze do toho thomannu mam zavolat. a čo im mam ako povdat ze sa stalo, ze sa to proste pokazilo. inač dakujem pekne za radu
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Elektronika Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: